***Bemanning gezocht***
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
25 Juli 2007 | Canada, Halifax
Ik bevind me nu op de helft van de oversteek van Halifax naar Plymouth. We liggen voor op schema en hebben harde, maar gunstige wind. Op dit moment liggen we voor op schema en we hopen dat dat zo blijft.
Ik stap 10 augustus van boord, maar de Urania zeilt daarna weer verder. Voor alle Marine gerelateerde mensen die dit lezen en tijd over hebben bestaat er de unieke kans om mee te varen met een Race 2 Sail van Den Helder naar Vlissingen. Georganiseerd door de Sail Training Association Netherlands.
De race vind plaats van 20 tot en met 22 augustus. Er zal gevaren worden met een gelegenheids bemanning. Meld je dus snel aan via de scheepsmail, crew@hrmsurania.amosconnect.com tav Jan Zegers. Hoe sneller je reageert hoe meer kans je maakt.
Ik hoop van jullie te horen.
Groeten Jan.
25 Juli 2007 - 15:46
Sander:
Beste Jan,
Fijn te horen dat jullie weer bijna thuis zijn... volgens mij heb jij een prachtige reis gehad, waar je over vele jaren nog steeds lol van zal hebben.
Helaas zal het mij niet lukken met de Urania mee te varen, ik vertrek zelf 20 augustus voor vijf maanden richting de wateren nabij Libanon...
Hoop dat we elkaar nog even zien voor ik ga,
GR.S. -
25 Juli 2007 - 18:19
Brendan:
begin nu wek jaloers te worden, hoop dat je genoeg 'crew' vind voor de race.Heb bij de zeeverkenners gezeten, dus kan alleen maar hozen :) Ben de komende paar maanden hard aan het werk heb pas in september vakkantgie en dan ga ik richting Ierland of mijn rijbewijs maar eens halen, hoop dar het mooi weer is waar jij nu zeilt en geniet er van zou ik zeg :)